Mixturi asfaltice

Mixturile asfaltice se prepara  in instalatii mecanice speciale numite fabrici de asfalt sau fabrici de mixturi asfaltice, foarte diversificate ca tipuri si capacitate de productie, avand dispozitive de predozare, uscare (pentru tehnologie la cald), dozare a materialelor componente si dispozitivul de malaxare fortata. De asemenea, instalatia poate fi completata cu buncare de depozitare termoizolate pentru stocarea pe termen limitat a mixturilor asfaltice produse, inainte de a fi livrate santierelor.
Producerea mixturilor asfaltice se poate face prin tehnologii “la cald” sau “la rece”, in functie de liantul utilizat în compozitia acestora. Procesul tehnologic de fabricare a mixturilor asfaltice la cald cuprinde următoarele faze: predozarea agregatelor, incalzirea lor, dozarea şi amestecarea la temperaturi ridicate a agregatelor cu bitumul in malaxor.

Prepararea de mixturi asfaltice se realizeaza in localitatea Balauseri, jud Mures, str Principala – Instalatie pentru prepararea mixturilor asfaltice Wirtgen, baza de productie dispune de pavilion administrativ, magazie de materiale, magazie de piese de schimb, depozit de carburanti si atelier mecanic, tot procesul de preparare a mixturilor se realizeaza in circuit inchis neexistand pierderi pe faza de fabricatie si nici deseuri tehnologice.

Suntem aici ca sa va ajutam sa luati cele mai bune decizii posibile

Contact